V Zagreb prihaja svetovno znan didžej David Guetta

17. april 2010 ob 10:58 dodal/-a Pravnica
David Guetta je eden najbolj iskanih sodelavcev pop zvezd in najbolj zaželjen didžej na svetu
David Guetta je eden najbolj iskanih sodelavcev pop zvezd in najbolj zaželjen didžej na svetu
Nastop Davida Guette 22. maja v zagrebški Areni je edinstvena priložnost, da doživite vso veličino največjega hitmejkerja zadnjih let
Nastop Davida Guette 22. maja v zagrebški Areni je edinstvena priložnost, da doživite vso veličino največjega hitmejkerja zadnjih let
Uradni partner Davida Guette v zagrebški Areni za Slovenijo je agencija Collegium Mondial Travel
Uradni partner Davida Guette v zagrebški Areni za Slovenijo je agencija Collegium Mondial Travel

O zadnjem nastopu francoskega superzvezdniškega didžeja Davida Guette v Sloveniji, novembra '08, so poročali osrednji mediji, saj je pred nabito polno Ambasado Gavioli ostalo več tisoč njegovih navijačev, na cestah okoli Izole je vladalo obsedno stanje, vsi, ki so prišli na zabavo pa še danes o njej govorijo kot o izjemni žurerski izkušnji.

Leto in pol, en grammy, šopek stadionskih nastopov in kakšnih deset hitov kasneje, je David Guetta eden najbolj iskanih sodelavcev pop zvezd in najbolj zaželjen didžej na svetu. In večja kot je arena, v kateri nastopa, večji je žur na plesišču. V Sloveniji in širši regiji ste se že lahko zabavali z Davidom Guetto v klubih za nekaj sto in celo nekaj tisoč žurerjev.

Zabava za 20.000 obiskovalcev
Končno bo francoski mojster eno svojih mega zabav gostil tudi v naši soseščini. Ker česar takega v Sloveniji še nekaj časa ne bomo mogli doživeti, je nastop Davida Guette 22. maja v zagrebški Areni za 20.000 obiskovalcev, edinstvena priložnost, da doživite vso veličino največjega hitmejkerja zadnjih let.

Uradni partner Davida Guette v zagrebški Areni za Slovenijo je agencija Collegium Mondial Travel, pri kateri lahko kupite vstopnice za to zabavo, izkušena ekipa pa bo poskrbela tudi za logistiko, tako da se boste lahko sproščeno prepustili največjemu plesnemu spektaklu letošnje pomladi v naši regiji.

Paket #1: Avtobusni prevoz + vstopnica = 57€
Zbor je na Dolgem mostu v Ljubljani 22. maja ob 19h, od koder se boste z avtobusom odpravili na dvourno vožnjo v Zagreb. Pred začetkom zabave v Areni boste imeli na voljo dovolj časa za pijačo in priložnostni grižljaj. Zabava se začne ob 22h. Proti domu se boste odpravili po koncu zabave v jutranjih urah 23. maja.

Paket #2: Prevoz s Party vlakom + vstopnica + afterparty = 59€
Idealna izbira za vse, ki imate radi prepartyje, bolj sproščeno vožnjo in priložnost za spoznavanje drugih članov "party odprave", je Collegiumov party vagon. Zbor je na glavni železniški postaji v Ljubljani 22. maja ob 17:40, vlak pa vas proti Zagrebu odpelje natančno ob 18:15. Med dveurno vožnjo na zabavo boste lahko že na vlaku zaužili prvi topli obrok plesnoelektronskih zvokov, tako da boste v Areno prišli že dodobra ogreti. Vrata Arene na nepozabno zabavo s svetovno znanim didžejem Davidom Guetto, se odprejo ob 22h. Po končanem žuru v Areni boste zabavo nadaljevali z afterpartyjem na vlaku s Collegiumovim rezidenčnim didžejem.

Zadnje novice

Športno društvo Ekonomske fakultete vabi na golf turnir .. več
Ker izpitno obdobje je minilo, čaka nas pošastno .. več
Preden zaključiš smučarsko sezono, se lahko še zadnjič .. več
ELSA Ljubljana Vas vabi na obuditev tradicionalnega .. več

Popularne novice

Osvežitvena dela v polnem teku! .. več
Festival elektronske glasbe Spring Festival vabi na 4 .. več
Radijska postaja FM4 že deveto leto zapored vabi na .. več
Na letošnjih drugih večernih pogovorih s profesorji je .. več